Välkommen till forumet

Detta forum har skapats för närmare kontakt och diskussioner mellan  forumets medlemmar. En gemensam diskussion förutsätter givetvis ett gememsamt ämne och sakfrågor. Sakfrågor eller relevanta diskussionsfrågor väljs ut av medlemmar. Naturligt ska gällande regler för forumet följas. Här kommer olika exemplar på relevanta frågor:

  • Relevanta metoder inom det pedagogiska arbetssätt för personer med autism
  • Olika teoretiska perspektiv kring den biologiska och psykiska funktionsskillnader
  • Beteendeproblem och olika metoder för hanteringen av utmanande beteende
  • Yrkesrelaterade frågor som yrkesroller och olika titlar och benämningar på dem
  • Utbildningar och kompetenshöjande pedagogiska utbildningar

Vi diskuterar dessa frågor med kollegorna på arbetsplatsen. Men det finns ett förslag att sprida samtalet via sociala medier. Men detta är inte aktuellt just nu. Vi hoppas att denna hemsida kan bidra till att kollegor från olika arbetsplatser blir delaktiga i diskussionen.

Du söker medlemskap i forumet genom att kontakta oss via forum@pedagogisktarbete.com . Den enda vilkoren för godkännande av din medlemskap är att en av forumets medlemar är din referens. Efter att du har kontaktat oss och din medlemskap har godkänts skickar vi dina kontouppgifter så att du kan logga in dig i forumet. Lycka till

Pedagogiskt Arbete  2012-04-15

 

Debatt och diskussionsfrågor:

Debatt om yrkestitlar stöd-assistent och stöd-pedagog

 

 

This entry was posted in Insändare, debatt, Konfliktperspektiv, Metodhandledning, Pedagogiskt Arbetssätt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *