Föreningen Pedagogiskt Arbete fördömer Partille kommun

 

 

PT civilkurage

 

 

 

 

 

Arbetsplatsombud Atbin Kyan och Pedagogen Iraj Yekerusta ifrågasatte kommunens svågerpolitik och chefernas korrupta beteende som orsakat psykosociala arbetsmiljöproblem för deras arbetsplats under en lång tid. En stor majoritet av Atbin och Irajs  kollegor höjde sina röster och strax två dagar efter avstängningen bildades en stöd grupp i Facebook. Olika protestlistor har undertecknats och i lördags anordnades en demonstration på Gustaf Adolfs torg i Göteborg  för yttrandefrihet på arbetsplatser. Trots denna fascistiska agerande mot personalen har de lyckats organisera stora protester och ge ut tidningen Pedagogiskt Arbete.  Stödgruppen fördömer kommunens repressalier och den fascistiska skrämseltaktik för att tysta ner kritiska röster mot korruption.

Stödgruppen för Iraj och Atbin

This entry was posted in Konfliktperspektiv, Samhälle-politik. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *